ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Νέο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό. Το πρώτο κρούσμα στην ομάδα που ήταν μέλος του σταφ, ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω ότι υπάρχει ακόμη ένα μέλος θετικός στον ιο. Ο Παναθηναϊκός ως όφειλε ενημέρωσε τον Ολυμπιακό και η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά αναβλήθηκε. Όλα...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορονοϊό. Το πρώτο κρούσμα στην ομάδα που ήταν μέλος του σταφ, ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω ότι υπάρχει ακόμη ένα μέλος θετικός στον ιο.

Ο Παναθηναϊκός ως όφειλε ενημέρωσε τον Ολυμπιακό και η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά αναβλήθηκε. Όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Euroleague, όσο και της Basket League είναι αρκετά αυστηρό και έτσι ο ομάδες υποβάλλονται συνέχεια σε τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού. Έτσι από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ένα μέλος των «πράσινων» είναι θετικός στον covid 19.

«Συναγερμός» επικρατεί και στις τάξεις του Ολυμπιακού, μιας και οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες το βράδυ της Παρασκευής (5/2) στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της Euroleague.

 

Exit mobile version