ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Ολικό lifting στους ξένους παίκτες

Παναθηναϊκός: Η απόφαση είναι μάλλον δεδομένη. Ίσως για πρώτη φορά μετά το 2012 θα δούμε… ολικό lifting στους ξένους του Παναθηναϊκού σε ένα καλοκαίρι. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κανενός η θέση δεν είναι σίγουρη στον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός εκτιμάει (και όχι άδικα) ότι έχει έναν πολύ καλό κορμό...

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός: Η απόφαση είναι μάλλον δεδομένη. Ίσως για πρώτη φορά μετά το 2012 θα δούμε… ολικό lifting στους ξένους του Παναθηναϊκού σε ένα καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κανενός η θέση δεν είναι σίγουρη στον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός εκτιμάει (και όχι άδικα) ότι έχει έναν πολύ καλό κορμό Ελλήνων παικτών: Καλάθης, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Μήτογλου και ο Καλαϊτζάκης που θα επιστρέψει ενώ ακόμα κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Παππά. Και μάλιστα σε πολύ καλή ηλικία.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τους πλαισιώσουν με ξένους που θα δώσουν άλλη εικόνα στην ομάδα, εντελώς διαφορετική από τη φετινή «άστατη». Μόνο για έναν υπάρχει ένα… ερωτηματικό κι αυτός είναι ο Τζίμερ Φριντέτ.

Όχι ότι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του αλλά με το κλειστό διετές πιθανότατα να υπάρξει θέμα. Εκτός αν έρθει προσφορά από την Κίνα…

Exit mobile version