ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Πάλι ατομικό για Σαντ- Ρος και Γουάιτ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) και ο Γιώργος Βόβορας μέτρησε απουσίες από τη σημερινή προπόνηση.  Ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (9/10, 21:00), μιας και ακόμα οι Χάουαρντ Σαντ- Ρος, Άαρον Γουάιτ και Πιερ Τζάκσον...

Παναθηναϊκός- Γουάιτ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (9/10, 21:00) και ο Γιώργος Βόβορας μέτρησε απουσίες από τη σημερινή προπόνηση. 

Ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα παραταχθεί με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό την Παρασκευή (9/10, 21:00), μιας και ακόμα οι Χάουαρντ Σαντ- Ρος, Άαρον Γουάιτ και Πιερ Τζάκσον δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Στη λίστα με τους τραυματίες ήρθε να προστεθεί και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση. 

Ο Σαντ- Ρος και ο Γουάιτ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστούν ή όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα κι αυτό γιατί αμφότεροι είναι αρκετές μέρες στα πιτς.

Από την άλλη ο Πιερ Τζάκσον και ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκαναν θεραπεία και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά είναι σχεδόν απίθανη.

 

Exit mobile version