ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ με Άλμπα ο Φριντέτ

Ο Τζίμερ Φριντέτ στον αγώνα κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας  τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τους Γερμανούς. Ο Αμερικανός μπομπέρ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Euroleague με την Άλμπα Βερολίνου (Πέμπτη 14/11) για την 8η αγωνιστική....

Τζίμερ Φριντέτ- Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Τζίμερ Φριντέτ στον αγώνα κυπέλλου με τον Προμηθέα Πάτρας  τραυματίστηκε και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Ο Αμερικανός μπομπέρ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Euroleague με την Άλμπα Βερολίνου (Πέμπτη 14/11) για την 8η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα για τον θεσμό του Κυπέλλου και πλέον έχει στρέψει την προσοχή του στην Euroleague.

Λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με πολύ σκληρά λόγια στους παίκτες. «Δεν είχατε αρχ@@@α να ζητήσετε συγγνώμη στον κόσμο και στην διοίκηση» τους είπε μεταξύ άλλων.

Μέχρι… νεωτέρας παραμένει ο Αργύρης Πεδουλάκης καθώς τίθεται θέμα αποζημίωσης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

 

Exit mobile version