ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Σε δύο αγώνες έχει 8/50 τρίποντα.

Απίστευτο. Ο Παναθηναϊκός έχει 8/50 τρίποντα και ποσοστό 16% στα σουτ τριών πόντων στους δύο τελευταίους του αγώνες με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τα… τούβλα συνεχίζονται. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα τραγικό ποσοστό (16%) στα τρίποντα στους δύο τελευταίους αγώνες του: Συγκεκριμένα είχε 1/20 με τον Ολυμπιακό και 7/30 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!!!

Ακριβώς αυτό συμβαίνει: Ο Παναθηναϊκός έχει 8/50 τρίποντα στους δύο τελευταίους του αγώνες. Και για να γίνει η κατάσταση ακόμα… χειρότερη, δείτε πόσο ακριβώς έχουν οι παίκτες του ξεχωριστά. Φυσικά αναφερόμαστε στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Euroleague.

ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
Νικ Καλάθης 3/11
Άντι Ράουτινς 2/4
Τζίμερ Φριντέτ 1/5
Ιωάννης Παπαπέτρου 1/6
Ταϊρίς Ράις 1/12
Μπεν Μπεντίλ 0/1
Ντίνος Μήτογλου 0/2
ΝτεΣόν Τόμας 0/3
Γουέσλι Τζόνσον 0/6
ΣΥΝΟΛΑ 8/50

Συνολικά οι τρεις γκαρντ του Παναθηναϊκού (Καλάθης, Ράις και Φριντέτ) έχουν 5/28 τρίποντα… Τα περισσότερα εύστοχα, τα έχει ο Καλάθης που σίγουρα δεν είναι ο… καλύτερος σουτέρ του Παναθηναϊκού.

Επίσης ο Γουέσλι Τζόνσον έχει 0/14 τρίποντα στους πέντε τελευταίους αγώνες του. Την τελευταία φορά που ευστόχησε σε τρίποντο ήταν στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Τόμας έχει 2/12 τρίποντα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του.

Ο Ταϊρίς Ράις στους τελευταίους 6 αγώνες του έχει 6/30 τρίποντα.

Exit mobile version