ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Παπαπέτρου- Σάικς, επιστρέφει ο Μποχωρίδης

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (16/10) στην Αθήνα και ο Γιώργος Βόβορας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του έτσι ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες μετά την «διαβολοεβδομάδα» της Euroleague.  Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην αγωνίστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν, ωστόσο οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πενθήμερο 12-16 Οκτωβρίου άλλαξαν τέσσερις...

Παναθηναϊκός- Λευτέρης Μποχωρίδης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (16/10) στην Αθήνα και ο Γιώργος Βόβορας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του έτσι ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες μετά την «διαβολοεβδομάδα» της Euroleague. 

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην αγωνίστηκε κόντρα στην Βιλερμπάν, ωστόσο οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πενθήμερο 12-16 Οκτωβρίου άλλαξαν τέσσερις χώρες και πήραν έξι πτήσεις.

Ο Γιώργος Βόβορας έδωσε ρεπό στους παίκτες, ωστόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Κίφερ Σάικς κάνουν θεραπεία. Ο Παπαπέτρου είχε χτυπήσει τα πλευρά του από αγκωνιά και ο Σάικς κάκωση στη φτέρνα.

Και οι δύο παίκτες θα επανεξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο  και θα εκτιμήσουν την κατάστασή τους τη Δευτέρα (19/10), όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ (22/10, 21:00).

Επίσης τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος όλες τις προηγούμενες ημέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον θα ανεβάσει ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Exit mobile version