ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παναθηναϊκός: Θρύλο του «τριφυλλιού» έχει ως πρότυπο ο Μέικον!

Ο Ντάριλ Μέικον απάντησε στις ερωτήσεις των φανς της EuroLeague και αποθέωση τον Δημήτρη Διαμαντίδη!

«Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2021» είναι σίγουρο πως εύχονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Ντάριλ Μέικον.
«Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει το 2021» είναι σίγουρο πως εύχονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ειδικά ο Ντάριλ Μέικον.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρότυπο τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει ο Ντάριλ Μέικον, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω διαδικασίας που διοργάνωσε η Euroleague!

Η ερώτηση είχε να κάνει με το «ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης από το παρελθόν;» με τον Αμερικανό γκαρντ να λέει χωρίς δεύτερη σκέψη «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης»!

Άλλωστε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι στο ΣΕΦ για την Basket League, κάθισε δίπλα στον Διαμαντίδη και άρχισε να του μιλάει, ακούγοντας τις συμβουλές του…

Όσο για το ποιος θα πάρει το βραβείο MVP στη φετινή σεζόν της Euroleague, ο Μέικον επέλεξε έναν παίκτη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έναν από τη Μπαρτσελόνα.

Να αναφέρουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μετράει φέτος 14.4 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ μ.ό. στην παρθενική συμμετοχή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παναθηναϊκός: Αναλυτικά όσα απάντησε ο Ντάριλ Μέικον στους οπαδούς:

Exit mobile version