Παναθηναϊκός

Ο Ίαν Βουγιούκας αναμένεται να συνεχίσει να φοράει την «πράσινη» φανέλα και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα, το τοπίο με την παραμονή του Τόμας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, και έχει ψωμί μέχρι να φανεί το τι μέλει γενέσθαι. Ας ξεκινήσουμε όμως, από την υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον 35χρονο παίκτη...

Ο Ίαν Βουγιούκας αναμένεται να συνεχίσει να φοράει την «πράσινη» φανέλα και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα, το τοπίο με την παραμονή του Τόμας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, και έχει ψωμί μέχρι να φανεί το τι μέλει γενέσθαι.

Ας ξεκινήσουμε όμως, από την υπόθεση του Ίαν Βουγιούκα. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον 35χρονο παίκτη στο ρόστερ του και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, το «τριφύλλι» του ξεκαθάρισε ότι τα λεφτά που θα παίρνει θα είναι μειωμένα και έτσι το συμβόλαιο που θα έχει θα είναι μικρότερο από το φετινό..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: «Καλοβλέπει» τον Μάρκους Φόστερ (vids)

Ο πολύπειρος σέντερ τα βρήκε τελικά σε όλα με την ομάδα και έτσι είπε το «ναι» και φαίνεται ότι αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα παραμείνει για άλλο ένα χρόνο στο «τριφύλλι».

Όσο για τον Ντεσόν Τόμας, ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο με το Παναθηναϊκό, αλλά το οικονομικό τσουνάμι που προκάλεσε ο κορονοϊός, έχει αναγκάσει τις ομάδες να πάνε σε μειώσεις. Θύμα των μειώσεων θα είναι και ο Τόμας. Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον Αμερικανό στην ομάδα. Με «ψαλιδισμένες» αποδοχές όμως.

Ο Τόμας δεν δείχνει να συναινεί σε πρώτη φάση. Το όλο θέμα όμως, έχει πολύ ψωμί ακόμα και φυσικά οι δυο πλευρές θα έχουν πολλές επαφές έτσι ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.