ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παπαδόπουλος: «Το θέαμα θα φέρει κόσμο στο γήπεδο»

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε από τον ΕΣΑΚΕ για την κατάκτηση της Basket League και εκ μέρους της ΚΑΕ ο Μάνος Παπαδόπουλος παρέλαβε το σχετικό βραβείο.   Μετά την βράβευσή του από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε:«Θα ήθελα να ευχηθώ το νέο πρωτάθλημα να είναι χωρίς βία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικό...

Μάνος Παπαδόπουλος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε από τον ΕΣΑΚΕ για την κατάκτηση της Basket League και εκ μέρους της ΚΑΕ ο Μάνος Παπαδόπουλος παρέλαβε το σχετικό βραβείο.  

Μετά την βράβευσή του από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε:«Θα ήθελα να ευχηθώ το νέο πρωτάθλημα να είναι χωρίς βία. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικό και το θέαμα θα φέρει κόσμο στο γήπεδο. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να δει μόνο μπάσκετ, μακριά από την αντιπαλότητα των τελευταίων ετών».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης που σάρωσε στα βραβεία τόνισε: «Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τον οργανισμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία».

 

 

Exit mobile version