ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Παπαγιάννης: Ο νεότερος αρχηγός του Παναθηναϊκού

Παπαπέτρου απών, Παπαγιάννης αρχηγός. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του αρχηγός του «τριφυλλιού», στον αγώνα με την Βιλερμπάν. Ο Παπαγιάννης σε ηλικία 23 ετών και 6 μηνών είναι ο νεότερος αρχηγός του Παναθηναϊκού, εδώ και πολλά χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έγινε αρχηγός στα 24 (το 1998,...

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου (24/4-17:15) με τον Προμηθέα στην Πάτρα άρχισε και ο Γιώργος Παπαγιάννης έβγαλε μέρος του προγράμματος.
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παπαπέτρου απών, Παπαγιάννης αρχηγός. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του αρχηγός του «τριφυλλιού», στον αγώνα με την Βιλερμπάν.

Ο Παπαγιάννης σε ηλικία 23 ετών και 6 μηνών είναι ο νεότερος αρχηγός του Παναθηναϊκού, εδώ και πολλά χρόνια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έγινε αρχηγός στα 24 (το 1998, όταν αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Κώστας Παταβούκας), ο Νίκος Οικονόμου στα 25 (το 1997, μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Γιαννάκη) και ο Δημήτρης Διαμαντίδης στα 26 (το 20006 στην Λιουμπλιάνα κόντρα στην Ολίμπια). Ο Καλάθης ήταν ακόμα μεγαλύτερος (27 ετών, το 2016) όταν σταμάτησε ο Διαμαντίδης

Αυτή τη στιγμή άλλωστε, ο Παπαγιάννης είναι μετά τον Βουγιούκα ο παλαιότερος παίκτης του Παναθηναϊκού! Μόνο που ο Βουγιούκας (ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2010) ήταν εκτός 12άδας με την Βιλερμπάν.

Ο Παπαγιάννης, όπως και ο Μποχωρίδης πέρασαν για πρώτη φορά το… κατώφλι του «τριφυλλιού» το καλοκαίρι του 2014. Ο αμέσως επόμενος παλαιότερος παίκτης, είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2015.

Exit mobile version