ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πεδουλάκης: Νέος GM στον Παναθηναϊκό

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά από 33χρόνια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ο αυτός που συγκεντρώνει πιθανότητες να τον αντικαταστήσει στη θέση του GM, είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime της Τετάρτης (24/6).  Η φημολογία απλώθηκε γύρω από το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη ως υποψηφίου να επιστρέψει στην ομάδα,...

Αργύρης Πεδουλάκης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά από 33χρόνια ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ο αυτός που συγκεντρώνει πιθανότητες να τον αντικαταστήσει στη θέση του GM, είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση του Sportime της Τετάρτης (24/6). 

Η φημολογία απλώθηκε γύρω από το όνομα του Αργύρη Πεδουλάκη ως υποψηφίου να επιστρέψει στην ομάδα, όχι βέβαια για προπονητής, αλλά από ένα άλλο πόστο. Ο Πεδουλάκης θα έχει σχέση και με το τεχνικό και με το διοικητικό κομμάτι, κάτι σαν επικεφαλής της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει η εκκρεμότητα στην υπόθεση του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος προ ημερών φερόταν έτοιμος για επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα και δεν είναι απίθανο να μην προχωρήσει τελικά.

Μάλιστα υπάρχει και πληροφορία ότι ο «3D» έχει ενοχληθεί από τη δημοσιοποίηση του θέματος, καθώς ακόμα δεν υπήρξε κάτι ολοκληρωμένο.

Exit mobile version