ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Πιτίνο: Η περιπέτεια και οι τουαλέτες που δεν λειτούργησαν!

Ο Ρικ Πιτίνο για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Αμερική, ωστόσο μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό πέρασε μια μικρή… οδύσσεια με τις τουαλέτες.  Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μέσα από το αγαπημένο του Twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που τράβηξε με τις… χαλασμένες τουαλέτες: «Φίλοι του Παναθηναϊκού, μην απογοητεύεστε με τα ριμπάουντ. Θα το φτιάξουμε....

Ρικ Πιτίνο
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ρικ Πιτίνο για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Αμερική, ωστόσο μέχρι να φτάσει στον τελικό του προορισμό πέρασε μια μικρή… οδύσσεια με τις τουαλέτες. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μέσα από το αγαπημένο του Twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που τράβηξε με τις… χαλασμένες τουαλέτες:

«Φίλοι του Παναθηναϊκού, μην απογοητεύεστε με τα ριμπάουντ. Θα το φτιάξουμε. Αν σκέφτεστε ότι έχετε μία κακή μέρα, εγώ ξεκίνησα από το Τελ Αβίβ στις 5.20 για το Μαιάμι με ενδιάμεση στάση την Ζυρίχη και οι τουαλέτες δεν λειτουργούσαν. Ξανά πίσω στη Ζυρίχη και στη συνέχεια 11 ώρες για το Μαιάμι», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πιτίνο και πρόσθεσε:

«Είμαι αισιόδοξος. Ενώ περιμένω να διορθωθεί το ζήτημα με τις τουαλέτες, θα ψάχνω να υπογράψω Ελβετούς με έφεση στο ριμπάουντ!».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version