ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Τζόνσον: Ζήτησε άδεια για την κηδεία του Κόμπι

Ο Γουέσλι Τζόνσον υπήρξε συμπαίκτης με τον Κόμπι Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς. Είχε καλή σχέση μαζί του και η είδηση του χαμού του, τον συνέτριψε ψυχολογικά. Και δεν το έκρυψε. Μάλιστα ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αιτήθηκε προς την ΚΑΕ να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του Κόμπι. Οι «πράσινοι»...

Γουέσλι Τζόνσον
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Γουέσλι Τζόνσον υπήρξε συμπαίκτης με τον Κόμπι Μπράιαντ στους Λος Άντζελες Λέικερς. Είχε καλή σχέση μαζί του και η είδηση του χαμού του, τον συνέτριψε ψυχολογικά. Και δεν το έκρυψε.

Μάλιστα ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αιτήθηκε προς την ΚΑΕ να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του Κόμπι.

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν πολύ να απαντήσουν θετικά στο αίτημα του Τζόνσον αλλά το γεγονός ότι την ίδια ημέρα (24/2) αγωνίζονται με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, είναι απαγορευτικό για την αναχώρηση του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του, εν όψει της αναμέτρησης με τον Άρη (15/2, 17:00 ΕΡΤ Sports) και όλοι οι παίκτες έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (12/2).  Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Πέμπτη (13/2) μετά από την άδεια που είχε πάρει για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime 

Exit mobile version