ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Βουγιούκας: Το «αντίο» του στον Παναθηναϊκό

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε την στεναχώρια του για αυτή την εξέλιξη μέσα από ένα μήνυμά του στο Instagram.  Νωρίτερα στην ημέρα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και με ένα ποστ στο Instagram αποχαιρέτησε το «τριφύλλι»....

Κολοσσός
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και δεν έκρυψε την στεναχώρια του για αυτή την εξέλιξη μέσα από ένα μήνυμά του στο Instagram. 

Νωρίτερα στην ημέρα ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Ίαν Βουγιούκας δεν θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα και με ένα ποστ στο Instagram αποχαιρέτησε το «τριφύλλι».

Στο μήνυμά του ο Έλληνας σέντερ ανέφερε: «Η απογοήτευση μου σήμερα στην μη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟ επισκιάζεται από τις αληθινές στιγμές, εμπειρίες, επιτυχίες και φιλίες που έχω αποκομίσει στα συνολικά πέντε χρόνια στην ομάδα. Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης από φίλους, γνωστούς και άγνωστους που έχω δεχτεί τις τελευταίες ώρες».

Exit mobile version