ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Τι βγήκε από τη συνάντηση Γιαννακόπουλου- Ράντονιτς

Η τρίωρη συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ντέγιαν Ράντονιτς προηγήθηκε των αποφάσεων που θα ανακοινωθούν άμεσα. Τι ειπώθηκε, πως έχει η κατάσταση και το ταξίδι του Γιαννακόπουλου στο Μόναχο

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε «σταυροδρόμι εξελίξεων» μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό κι ενόψει του δύσκολο προγράμματος.
Συντάκτης: Γιώργος Νικολαΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε «σταυροδρόμι εξελίξεων» μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό κι ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Κι αυτό επιβεβαιώνεται από τη συνάντηση που είχε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, που ήταν η πρώτη μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30/12.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ προχωρά σε πράξεις και σύντομα θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Γι’ αυτό κι όπως επιτάσσουν η λογική και η δεοντολογία προχώρησε σε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, καθώς είχε υποχρέωση να τον ακούσει και να ζητήσει εξηγήσεις για τους λόγους που η αγωνιστική εικόνα είναι η συγκεκριμένη.

Η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες και το σίγουρο είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να αισθάνεται σίγουρος. Ούτε κι άνετος! Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αλλάξει το κλίμα και να διαφοροποιηθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Άπαντες βρίσκονται υπό κρίση και μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ίδιος ο κ.Γιαννακόπουλος θα ταξιδέψει στο Μόναχο για τον αγώνα της Πέμπτης (5/1) κόντρα στην Μπάγερν για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Euroleague. Η παρουσία του εκεί έχει συμβολικό χαρακτήρα προκειμένου να δείξει σε όλους ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, ότι η ανοχή έχει τελειώσει και ότι ο ίδιος το έχει «πάρει προσωπικά» προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Φαίνεται ότι στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει το restart αφού πρώτα μίλησαν ο ιδιοκτήτης με τον προπονητή της ομάδας κι ακολούθως θα υπάρξουν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν όπως κρίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το βέβαιο είναι ότι η «επόμενη μέρα» της συντριβής από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να είναι ίδια για τον Παναθηναϊκό κάτι που φρόντισε να περάσει με κάθε τρόπο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Εν αναμονή λοιπόν.

Exit mobile version