ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Το στοίχημα του Αταμάν είναι η διαχείριση του Λεσόρ!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει νικηφόρα, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που θα πρέπει σίγουρα να αλλάξει και να βελτιώσει.
Παναθηναϊκός: Το στοίχημα του Αταμάν είναι η διαχείριση του Λεσόρ!

Μία ακόμα σπουδαία νίκη στη Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός, καταφέρνοντας μετά από τρεις σκληρές περιόδους, να κάμψει την αντίσταση της Παρτιζάν με 84-71.

Οι «πράσινοι» μπορεί να τα βρήκαν… σκούρα για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και έχοντας αρκετά μεγάλα παιχνίδια πλέον στις πλάτες τους, έκαναν το καθήκον τους.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν και πάλι συγκεκριμένοι, αφού ο Κέντρικ Ναν αρχικά πήρε την ομάδα στα δύσκολα από το… χέρι και με 21 πόντους, αλλά και 4 ασίστ, της έδωσε τη νίκη.

Ωστόσο δεν ήταν μόνος του, αφού ο Ντίνος Μήτογλου σταμάτησε στους 16 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε και ο Κώστας Σλούκας έχοντας 10 πόντους και 4 ασίστ.

Τέλος, ο Ματίας Λεσόρ ήταν και πάλι καταιγιστικός, έχοντας 14 πόντους με 9 ριμπάουντ, φανταστικά καρφώματα, κάνοντας μία γεμάτη εμφάνιση.

Παναθηναϊκός: Πόσο θα αντέξει ο Ματίας Λεσόρτ;

Το θέμα όμως είναι συγκεκριμένο με τον Ματίας Λεσόρ, που δείχνει ότι η βοήθεια που έχει είναι ελάχιστη, κάτι που ο Παναθηναϊκός αν δεν αλλάξει, θα το βρει μπροστά του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος παίρνει πάρα πολλά λεπτά συμμετοχής και δεν έχει μία σταθερά στον πάγκο, που θα τον βοηθάει και θα τον ξεκουράζει.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει πολλές επιλογές σε αυτόν τον τομέα, την ώρα που ο Γάλλος σέντερ, αγωνίζεται με πόνους στη μέση.

Την ίδια στιγμή ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενώ δείχνει πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, δε δείχνει τόσο έτοιμος για τη Euroleague, ενώ ο Μπαλτσερόφσκι είναι εκτός λόγω εγχείρησης που έκανε.

Ο Ματίας Λεσόρ για ακόμα ένα ματς αγωνίστηκε 30+ λεπτά, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να αρέσει στον Τούρκο κόουτς.

Ειδικά με ομάδες που έχουν δυναμικούς ψηλούς, ο Γάλλος δεν θα μπορεί να αντέξει συνέχεια και κοντράροντας τους όλους και η ομάδα θα έπρεπε να έχει ενισχυθεί σε αυτό το κομμάτι.

Η διαχείριση του παίκτη λοιπόν θα πρέπει να είναι προσεκτική και να ξεκουράζεται σε παιχνίδια που είτε δεν έχουν αγωνιστική σημασία τόσο πολύ, είτε τα καθαρίζει εύκολα ο Παναθηναϊκός.

Γιατί με τους παρόντες, αν ο Ολυμπιακός είχε και τον Μουσταφά Φαλ στη σύνθεση του, το ματς της Δευτέρας όσον αφορά τις θέσεις των ψηλών, θα ήταν πολλά με λίγα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το στοίχημα του Αταμάν είναι η διαχείριση του Λεσόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Στο τέλος ο Ολυμπιακός έχει πλέον τον Φουρνιέ!

Στο τέλος ο Ολυμπιακός έχει πλέον τον Φουρνιέ!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είναι φέτος μία ομάδα φτιαγμένος για τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Μπάσκετ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Εβαν Φουρνιέ… (BINTEO)

Ο Τάκης Τσουκαλάς για τον Εβαν Φουρνιέ… (BINTEO)

Δεν είχε λόγια ο Τάκης Τσουκαλάς για να περιγράψει το τελευταίο καλάθι του Εβάν Φουρνιέ που χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» το Twitter: «Μουζακίτης – Φουρνιέ αρνητές… παράτασης!»

Ο Ολυμπιακός «τρέλανε» το Twitter: «Μουζακίτης – Φουρνιέ αρνητές… παράτασης!»

Πώς σχολίασε το Twitter το πολύ σημαντικό διπλό του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Mπαρτσελόνα – Ολυμπιακός : Ο «άντε σπίτι» οπαδός που έκανε χαμό… (vid)

Mπαρτσελόνα – Ολυμπιακός : Ο «άντε σπίτι» οπαδός που έκανε χαμό… (vid)

Οπαδός του Ολυμπιακού λέει «άντε σπίτι» αμέσως μετά το καλάθι του Εβάν Φουρνιέ που έκρινε το ματς και γίνεται viral!

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Βαθμολογία Euroleague: Πρώτος ο Ολυμπιακός, τρίτος ο Παναθηναϊκός!

Βαθμολογία Euroleague: Πρώτος ο Ολυμπιακός, τρίτος ο Παναθηναϊκός!

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα μετά την ολοκλήρωση και της 26ης αγωνιστικής.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 88-90: Φουρνιέ στο… μηδέν και τέζα όλοι στη Βαρκελώνη!

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 88-90: Φουρνιέ στο… μηδέν και τέζα όλοι στη Βαρκελώνη!

Με καλάθι του Εβάν Φουρνιέ στην εκπνοή ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 90-88 για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός μεταγραφές : Ο Γιαννακόπουλος έριξε το πακέτο για Τάις…

Παναθηναϊκός μεταγραφές : Ο Γιαννακόπουλος έριξε το πακέτο για Τάις…

Ο Τάις είναι πια διαθέσιμος και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για την περίπτωσή του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε το πακέτο…

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός live streaming 07/02

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός live streaming 07/02

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός : Η αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στη Βαρκελώνη σε Live Streaming με ένα μόνο κλικ...

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι συμβαίνει με τη κυρία Ναν – Αυτή το μεγαλύτερο τους πρόβλημα;

Τι συμβαίνει με τη κυρία Ναν – Αυτή το μεγαλύτερο τους πρόβλημα;

Η κα Ναν έχει ένα σοβαρό θέμα εδώ και δύο χρόνια.

Μπάσκετ
Μεταδόσεις: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το κανάλι και η περιγραφή του αγώνα Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

Μεταδόσεις
Μπάσκετ: Euroleague: Σταθερά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Σταθερά στην 4άδα ο Παναθηναϊκός

Στη βαθμολογία της Euroleague ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι στην 4άδα

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Ο Παναθηναϊκός με τέτοιον Ναν δε χάνει με τίποτα, 104-89 την Εφές

Ο Παναθηναϊκός με τέτοιον Ναν δε χάνει με τίποτα, 104-89 την Εφές

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2 στα 2 αυτήν την εβδομάδα με τους τούρκους, 104-89 την Εφές με τον Ναν να είναι και πάλι εντυπωσιακός

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές live streaming 06/02

Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές live streaming 06/02

Όλη η δράση στο Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές

Μπάσκετ
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC: Κώστας Αντετοκούνμπο : Ο Αταμάν τον τελείωσε για ψύλλου πήδημα – Το πρόβλημα του Τούρκου κόουτς με τους Έλληνες παίκτες

Κώστας Αντετοκούνμπο : Ο Αταμάν τον τελείωσε για ψύλλου πήδημα – Το πρόβλημα του Τούρκου κόουτς με τους Έλληνες παίκτες

Ο Εργκίν Αταμάν τελείωσε εύκολα τον Κώστα Αντετοκούνμπο και υπάρχει πρόβλημα πια στον Παναθηναϊκού με τους Έλληνες παίκτες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC