ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Στα χέρια του Χριστοδουλόπουλου ο Πανιώνιος!

Τελικά δεν θα σταματήσουν οι εκπλήξεις στον φετινό Πανιώνιο όπως και οι ανατροπές καθώς σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ αλλάζει χέρια (διοικητικά) εκ νέου. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος επανήλθε και με βάση πάντα τις ίδιες πηγές, ό,τι δεν έκανε το καλοκαίρι θα το κάνει τώρα και θα αναλάβει την δοικητική...

Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τελικά δεν θα σταματήσουν οι εκπλήξεις στον φετινό Πανιώνιο όπως και οι ανατροπές καθώς σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ αλλάζει χέρια (διοικητικά) εκ νέου.

Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος επανήλθε και με βάση πάντα τις ίδιες πηγές, ό,τι δεν έκανε το καλοκαίρι θα το κάνει τώρα και θα αναλάβει την δοικητική ηγεσία του Πανιωνίου! Πρόκειται ακριβώς για τον ίδιο επιχειρηματία που στα τέλη Αυγούστου είχε δώσει τα χέρια με τον Σταύρο Αλευρογιάννη αλλά την 1η Σεπτεμβρίου και λίγο πριν την Γενική Συνέλευση των μετόχων αποχώρησε καταγγελοντας «εμπόδια στον δρόμο του προς την ΚΑΕ Πανιώνιος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το deal ολοκληρώθηκε και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ιδιοκτησιακής αλλαγής του Πανιωνίου. Οι εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον ενώ ήδη ο Ιναχος Παππάς, παραιτήθηκε από την εξωδιοικητική επιτροπή και την θέση του εκπροσώπου του ΕΣΑΚΕ.

Το πανόραμα της Basket League

Λαύριο-Πανιώνιος 90-60: Άστραψε και βρόντηξε!

Exit mobile version