ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Επίσημα Γιατζόγλου, αντιδράσεις από τον κόσμο

Ο Στηβ Γιατζόγλου είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου με τις εξελίξεις στους Νεοσμυρνιώτες να είναι καταιγιστικές με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αποτελεί παρελθόν. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων κυρίως λόγω κάποιων πολιτικών τοποθετήσεων του Γιατζόγλου. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι οργανωμένοι να βρεθούν στην αυριανή πρώτη του προπόνηση στη...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Στηβ Γιατζόγλου είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου με τις εξελίξεις στους Νεοσμυρνιώτες να είναι καταιγιστικές με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αποτελεί παρελθόν.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων κυρίως λόγω κάποιων πολιτικών τοποθετήσεων του Γιατζόγλου. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι οργανωμένοι να βρεθούν στην αυριανή πρώτη του προπόνηση στη Νέα Σμύρνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, την ομάδα θα αναλάβει ο Στήβ Γιατζόγλου με τους ίδιους συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο».

Exit mobile version