Γιάννης Λίβανος

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και γνώρισε την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Γιάννης Λίβανος στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να διορθώσει την αμυντική της λειτουργία.  Ο Γιάννης Λίβανος στην αρχική του τοποθέτηση είπε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη του. Ήταν στο...

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και γνώρισε την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου. Ο Γιάννης Λίβανος στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να διορθώσει την αμυντική της λειτουργία. 

Ο Γιάννης Λίβανος στην αρχική του τοποθέτηση είπε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη του. Ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η καλύτερη ομάδα και πήρε μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου γιατί μετά από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και ένα αρκετά κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, κάναμε πολλές αλλαγές σε άμυνα κι επίθεση και με αυτές καταφέραμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο ενώ υπήρχε χρόνος, τρεις λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη για μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι και γιατί όχι να καταφέρουμε να την κλέψουμε, γιατί αν κερδίζαμε θα την κλέβαμε τη νίκη”.

Για το αν έχει επηρεάσει τον Πανιώνιο Su Casa το γεγονός ότι δεν έχει παραταχθεί πλήρης: “Είναι γεγονός ότι έχουν στοιχίσει οι απουσίες. Αν συζητούσαμε για μια ομάδα που έχει αρχίσει με φυσιολογικό τρόπο την προετοιμασία της, πάλι θα επηρεαζόταν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εμείς ειδικά που μαζευτήκαμε τόσο αργά και είχαμε τόσο περιορισμένο χρόνο, το γεγονός ότι δεν έχουμε δουλέψει όλοι μαζί μας έχει επηρεάσει. Αλλά πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να το βγάλουμε από το μυαλό μας ως δικαιολογία, γιατί αν μπούμε σε αυτό το τρυπάκι, ότι δεν ξεκινήσαμε προετοιμασία όταν έπρεπε, ή ότι έχουμε απουσίες, συνέχεια θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας”.

Λίβανος: “Θέλουμε δουλειά στην άμυνα”

Για το αν πιστεύει ότι επηρέασε το γεγονός ότι η ομάδα μπήκε νωθρά: “Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο παιχνίδι και δεν μπήκαμε όσο δυνατά θέλαμε, αλλά δεν πήγε και το παιχνίδι ακριβώς όπως θέλαμε, αφού υπήρχε μια τρομερή ευστοχία των παικτών του Ηφαίστου, για την οποία έφταιγε και η άμυνά μας. Όταν σουτάρεις με 50% εκτός έδρας, σου δίνει μεγάλο αβαντάζ. Αλλάξαμε πολλές άμυνες.

Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι οι συνολικές άμυνες αλλά και να παίξουμε και ατομική άμυνα. Σε αυτό επιμένουμε και σε αυτό επιμείναμε και στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό μειώσαμε τη διαφορά, γιατί παίξαμε καλή άμυνα και δεν περιμέναμε την κάλυψη από πίσω. Θέλουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Επιθετικά έχουμε ταλέντο, αλλά παίξαμε με μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρή άμυνα στα όρια του φάουλ. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει περισσότερα φάουλ. Τα σουτ που βγάλαμε ήμασταν και κουρασμένοι εξαιτίας και αυτής της άμυνας”.

Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Δείξαμε χαρακτήρα”

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σχολίασε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Δε θεωρώ ότι νικήσαμε εύκολα. Εκεί που είχαμε μεγάλη διαφορά και ο Πανιώνιος βρήκε ρυθμό, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα, ούτε εμείς, ούτε φυσικά ο Πανιώνιος. Κι εμείς έχουμε περιθώρια βελτίωσης και ο Πανιώνιος θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός στη συνέχεια. Καλή σεζόν στον Πανιώνιο. Συνεχίζουμε”.