ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Δικός του ο ΝτιΆντρε Λίγκινς (vid)

Ο Πανιώνιος έχει μπροστά να ανέβει ένα… βουνό για να παραμείνει στην Basket League και στο πλαίσιο αυτό ενισχύθηκε με την απόκτηση του ΝτιΆντρε Λίγκινς.  Ο Λίγκινς πρόκειται να αντικαταστήσει τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς, ο οποίος δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο 32άχρονος Αμερικανός γκαρντ είχε έρθει στην Ελλάδα για...

Ντιάντρε Λίγκινς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Πανιώνιος έχει μπροστά να ανέβει ένα… βουνό για να παραμείνει στην Basket League και στο πλαίσιο αυτό ενισχύθηκε με την απόκτηση του ΝτιΆντρε Λίγκινς. 

Ο Λίγκινς πρόκειται να αντικαταστήσει τον Τόμισλαβ Πέτροβιτς, ο οποίος δεν έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 32άχρονος Αμερικανός γκαρντ είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού Ρόδου στο τέλος της περασμένης σεζόν και σε τέσσερις αναμετρήσεις που είχε αγωνιστεί είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

Τον Αύγουστο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο με την Φουενλαμπράδα. Ο Λίγκινς είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιο του Κεντάκι και έχει περάσει πολλές από αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version