Πανιώνιος

Όσο περνούν οι μέρες τόσο βυθίζεται στην αβεβαιότητα ο Πανιώνιος. Και με τα υπάρχοντα δεδομένα πιο κοντά είναι η ΕΣΚΑΝΑ παρά η Basket League

Παρά το γεγονός ότι εμφανίστηκαν σημάδια ζωής τις προηγούμενες ημέρες, εν τούτοις ο Πανιώνιος εξακολουθεί να βρίσκεται σε… καταστολή. Άρα και σε αβεβαιότητα.

Ο Πανιώνιος, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, περισσότερο πιο κοντά στην ΕΣΚΑΝΑ βρίσκεται παρά στην Basket League. Κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι άμεσα δεν αποκλείεται η ομάδα να βρεθεί στα τοπικά και την τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ!!! Δε θα είναι απλώς κάτι πολύ άσχημο, αλλά μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι δήλωσε έδρα (το κλειστό του Παλαιού Φαλήρου) στον ΕΣΑΚΕ, κανείς δε γνωρίζει αν θα υπάρξει συμμετοχή του Πανιωνίου στην Basket League. Διότι μπορεί να δηλώσει όσα γήπεδα θέλει… Τι να τα κάνει όμως όταν δεν θα υπάρχει ομάδα;

Ο νυν ιδιοκτήτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, όπως είχαμε αποκαλύψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ είχε επαφές με ενδιαφερόμενους. Δεν προχώρησε όμως τίποτα… Ακούστηκαν πολλά γι’ αυτές τις συναντήσεις αλλά είναι μάλλον προτιμότερο να μη μείνουμε σε επίπεδο φημών.

Μάλιστα λέγεται ότι μια απ’ αυτές τις επαφές, έφτασε αρκετά κοντά σε συμφωνία (για παραχώρηση των μετοχών, βέβαια). Καθώς το ενδιαφέρον είναι σοβαρό. Όμως στο τέλος πάλι… τσάκισε η δουλειά.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνάντηση του Χριστοδουλόπουλου με τα μέλη του Ερασιτέχνη. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας στάθηκε στα σοβαρά θέματα επιβίωσης που υπάρχουν για την ομάδα, αλλά φυσικά σε αυτό δεν μπορεί να τον βοηθήσει ο Ερασιτέχνης.

Κάπως έτσι ξαναφτάσαμε στο σημείο μηδέν. Ο Πανιώνιος δε φυτοζωεί απλώς αλλά βρίσκεται ένα βήμα πριν από το γκρεμό. Παραμένει σε καταστολή. Κι αν δεν βρεθεί άμεσα μια λύση τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Και η πτώση στα τοπικά θα είναι αναπόφευκτη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 10 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα. Απομένουν 25 μέρες δηλαδή προκειμένου ο Πανιώνιος από το… μηδέν να φτιάξει ομάδα για την Basket League!!!

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλες επιπτώσεις που μπορεί να έχει πιθανή αποχώρησή του… Θα μείνουν 12 ομάδες, άρα θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα (δεν γίνεται να υπάρχουν δύο ρεπό). Όπως επίσης θα πρέπει να γίνει γνωστό τι θα συμβεί με τον υποβιβασμό και την άνοδο!