ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Συμφώνησαν να… τρέξουν στον Πανιώνιο

Την πρώτη του συνάντηση με τους υποψήφιους επενδυτές της ΚΑΕ Πανιώνιος, κ.κ. Ράικο και Κραββαρίτη είχε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παρουσία του απερχομένου προέδρου, Σταύρου Αλευρογιάννη και της συζύγου του, Τίνας Γεωργοπούλου η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά θέματα. Υπήρξε πλήρης ενημέρωση σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό αλλα και την ολοκλήρωσή του με τις...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Την πρώτη του συνάντηση με τους υποψήφιους επενδυτές της ΚΑΕ Πανιώνιος, κ.κ. Ράικο και Κραββαρίτη είχε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παρουσία του απερχομένου προέδρου, Σταύρου Αλευρογιάννη και της συζύγου του, Τίνας Γεωργοπούλου η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά θέματα.

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό αλλα και την ολοκλήρωσή του με τις απαραίτητες μεταγραφές, κυρίως Ελλήνων αλλά και ενός ξένου (που ούτως ή άλλως είναι standby).

Eκείνο που τέθηκε ως προτεραιότητα είναι το… τρέξιμο ώστε να κλείσουν διαδικαστικά ζητήματα (όπως πχ να σταλούν τα εισιτήρια στους 5 Αμερικανούς που έχουν κλείσει) και φυσικά στις 28 του μήνα να αρχίσει η προετοιμασία.

Exit mobile version