ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Συνεχίζεται η κόντρα Πανθήρων – Αλευρογιάννη

Οι «Πανθηρες» εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του μπασκετικού Πανιώνιου, Σταύρο Αλευρογιάννη, απειλώντας με αποχή από τις αναμετρήσεις της ομάδας, μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Από τον Πανιώνιο ανέφεραν πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης δεν έχει προκαλέσει κανέναν και πως αυτό που κάνει σε δύσκολους οικονομικά καιρούς είναι να βάζει χρήματα από την τσέπη του στην ομάδα,...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι «Πανθηρες» εξαπέλυσαν ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του μπασκετικού Πανιώνιου, Σταύρο Αλευρογιάννη, απειλώντας με αποχή από τις αναμετρήσεις της ομάδας, μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Από τον Πανιώνιο ανέφεραν πως ο Σταύρος Αλευρογιάννης δεν έχει προκαλέσει κανέναν και πως αυτό που κάνει σε δύσκολους οικονομικά καιρούς είναι να βάζει χρήματα από την τσέπη του στην ομάδα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχει βάλει στον Πανιώνιο 300.000 ευρώ πέρσι και άλλα τόσα υπολογίζει να βάλει και φέτος.

Δίχως να περιμένει ανταπόδοση. Παράλληλα, τόνιζαν πως έχουν γίνει τρεις απόπειρες συνάντησης ανάμεσα στον Σταύρο Αλευρογιάννη και τους «Πάνθηρες» δίχως αποτέλεσμα, με υπαιτιότητα των οργανωμένων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση που ανέβασαν οι «Πάνθηρες» στη σελίδα τους στο Facebook.

Exit mobile version