ΠΑΟΚ BC

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ηθική και μόνο ικανοποίηση για την επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του αθλητικού δικαστή, που δικαίωσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα γίνει επαναληφθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ.  Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ηθική και μόνο, ικανοποίηση νιώθουμε από την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία ελέω...

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ
Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του αθλητικού δικαστή, που δικαίωσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα γίνει επαναληφθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ηθική και μόνο, ικανοποίηση νιώθουμε από την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την επανάληψη του αγώνα με την ΑΕΚ, στην οποία ελέω διαιτησίας ουσιαστικά αναδείχθηκε νικητής η αντίπαλος μας.

Η οριστική επανάληψη του αγώνα, μας δικαιώνει ηθικά αλλά σε τίποτα δεν αντικαθιστά το μομέντουμ του αγώνα, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ξεκάθαρα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των «παιδιών» του, στο πλαίσιο αντιμετώπισης αυτών με πνεύμα ισονομίας από τους «κρατούντες» του ελληνικού αθλητισμού.

Exit mobile version