ΠΑΟΚ BC

Χαραλαμπίδης: «Δεν πρόκειται να πέσει ο ΠΑΟΚ, σας δίνω προσωπική υπόσχεση»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League, ωστόσο ο Κώστας Χαραλαμπίδης έδωσε μια προσωπική υπόσχεση στην συνέντευξη Τύπου. Όπως είπε ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν θα υποβιβαστεί. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαραλαμπίδης μετά την ήττα από τον Ηρακλή: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έπαιξε φανερά καλύτερα. Η εικόνα της ομάδας...

Χαραλαμπίδης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Basket League, ωστόσο ο Κώστας Χαραλαμπίδης έδωσε μια προσωπική υπόσχεση στην συνέντευξη Τύπου. Όπως είπε ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν θα υποβιβαστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαραλαμπίδης μετά την ήττα από τον Ηρακλή: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Έπαιξε φανερά καλύτερα. Η εικόνα της ομάδας μου δεν θεωρώ πως είναι εικόνα ομάδας που παλεύει για τη σωτηρία της. Λυπάμαι πάρα πολύ και ζητάω συγνώμη γι΄αυτή την εικόνα.

Τα ψέματα τελειώσανε. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και η ομάδα βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση. Η ομάδα αυτή δε θα πέσει! Δε ξέρω τι θα γίνει, αλλά δε θα πέσουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι ματς ζωής και θανάτου.

Δεχόμαστε συνεχώς 50 πόντους σε κάθε ημίχρονο. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Σας δίνω μία προσωπική υπόσχεση. Δεν πρόκειται να πέσει αυτή η ομάδα! Θα βρούμε την λύση εκ των έσω.

Δεν περιμένουμε να κάνουμε πέντε αλλαγές για να σωθούμε. Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα θα παλέψει για να σωθεί».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version