ΠΑΟΚ BC

Χωρίς Αθηναίου στο Μέτσοβο ο ΠΑΟΚ

Στο Μέτσοβο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου το βράδυ (19:00) της Πέμπτης θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή του συμμετέχουν οι: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Τζορντίν Ουίλιαμς, Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος....

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο Μέτσοβο βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ όπου το βράδυ (19:00) της Πέμπτης θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην αποστολή του συμμετέχουν οι: Τζαμάλ Τζόουνς, Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Τζορντίν Ουίλιαμς, Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε και ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί. Στη Θεσσαλονίκη παρέμειναν ο Γιάννης Αθηναίου που πρέπει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και φυσιοθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα του αριστερού του ποδιού (θλάση έσω κεφαλής γαστροκνημίου) και ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Exit mobile version