Λυκογιάννης: «Ελπίζω να πετύχει ο Γκαρσία, είναι μαχητής - Να παίξουμε στην Ευρώπη»

Για την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Ευρώπη, το νέο του συμβόλαιο αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης!

Για την πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Ευρώπη, το νέο του συμβόλαιο αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο Άρης Λυκογιάννης!

Λυκογιάννης: Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τη νίκη επί του Περιστερίου, την πιθανότητα ο δικέφαλος να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και για τον συνάδελφο του, στη ποδοσφαιρική ομάδα, Πάμπλο Γκαρσία!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του μπασκετικού ΠΑΟΚ:

Για τις δηλώσεις μετά την νίκη απέναντι στο Περιστέρι και το σύνθημα που ακούστηκε για την… Αθήνα και το λιμάνι, είπε:

«Ναι το άκουσα το σύνθημα, ξέρεις πως είναι αυτά μετά από νίκες. Σε θετικά αποτελέσματα πάντα υπάρχει ευφορία, αυτό είναι γνωστό. Αυτό που ξέρω, είναι ότι έχουμε φτιάξει μια κατάσταση με πολύ καλή χημεία, καλό κλίμα και καλούς χαρακτήρες. Αυτό αποτυπώνεται και στο παρκέ».

Στην ερώτηση για το αν θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων. Έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα. Αν υπάρχει δυνατότητα θα παίξουμε, αν όχι θα παραμείνουμε ως έχουμε. Στόχος είναι η ομάδα να απαλλαγεί από τα χρέη του παρελθόντος. Θα το αποφασίσουμε στο τέλος του Μαϊου με μέσα Ιουνίου που θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών δεδομένων».

Για το νέο του τριετές συμβόλαιο:

«Έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν προπονητής να υπογράφει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Είναι απόρροια της καλής συνεργασίας και της εμπιστοσύνης. Τα συμβόλαια είναι χαρτιά, έχουν την δική τους σημασία αλλά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει συνεργασία και καλές σχέσεις. Ελπίζω να το διατηρήσουμε έτσι. Έχουμε καλή συνεργασία με τον κ. Χατζόπουλο. Έχουμε ταιριάξει».

Ερωτηθείς για το αν έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω καλή σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά παρακολουθώ τα αποτελέσματα. Τον ξέρω τον Γκαρσία, η εικόνα μου έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι όταν ήταν παίκτης. Σαν προπονητής, δεν έχω παρακολουθήσει πολλά. Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός κυριαρχεί, ειδικά φέτος. Ήταν μαχητής ο Πάμπλο με καριέρα σε Ρεάλ και ΠΑΟΚ. Είναι αγαπητός στον κόσμο και ελπίζω να πετύχει».

Τέλος είπε για τον Βιερίνια:

«Υπήρξε στήριξη από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα είναι κοινή, τα τμήματα μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά ο κόσμος στηρίζει όλα τα τμήματα. Νομίζω, είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της σεζόν η βοήθεια του κόσμου. Δείχνει πόσο πολύ ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας».