ΠΑΟΚ BC

Λυκογιάννης για ΠΑΟΚ: «Ευκαιρία να ξεφύγουμε – Να δείξουμε βελτιωμένοι»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (19:30), την Ιγκοκέα στην Βοσνία και ο Άρης Λυκογιάννης περιμένει την βελτίωση της ομάδας του.

ΠΑΟΚ
Θέλει να δει βελτίωση...
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, που θα δώσει ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Ιγκοκέα στην Βοσνία.

Ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, βλέπει τον αγώνα για το Basketball Champions League, ως μία ευκαιρία, η ομάδα του να… ξεχάσει την ήττα από το Λαύριο στην Basket League.

Επίσης να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα: «Το θετικό είναι πως το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι έρχεται μετά από μια κακή δική μας εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε πολύ γρήγορα από την ρουτίνα της αναζήτησης του τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον μας στον αντίπαλο, θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο τι δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε καλύτεροι από ότι στην πρεμιέρα και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

O Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ζερμέιν Λοβ, που έμεινε στην Θεσσαλονίκη, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε νωρίτερα την πρώτη του προπόνηση στο «Laktsai Sports Hall», όπου θα γίνει το παιχνίδι. Ενώ αύριο το πρωί θα γυμναστεί για μία ακόμα φορά σ’ αυτό.

Όσον αφορά την προϊστορία, ο ΠΑΟΚ στην Βοσνία, έχει ταξιδέψει αρκετές φορές.

Σε μία από αυτές ο Μπίλι Βάρνερ ήταν επικός και του έδωσε την πρόκριση.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για αύριο στις 19:30 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 7.

Exit mobile version