ΠΑΟΚ BC

Με απουσίες στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα και ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, επεφύλασσε δυσάρεστες ειδήσεις. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Τζαμάλ Τζόουνς να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και τον Ντάριους Γκάρετ να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι τέθηκαν νοκ άουτ, όπως και...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν από την αναχώρηση για την Αθήνα και ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, επεφύλασσε δυσάρεστες ειδήσεις.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον Τζαμάλ Τζόουνς να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και τον Ντάριους Γκάρετ να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Αμφότεροι τέθηκαν νοκ άουτ, όπως και ο Φιλ Γκος, ο οποίος κρίνεται ανέτοιμος και αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση στο ματς με τη Βόννη, για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Εκτός αγωνιστικής δράσης, εδώ και καιρό, βρίσκεται και ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γιανίκ Μορειρά, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Νώντας Παπαντωνίου, Γουίλιαμ Χάτσερ.

Η Χίμκι ήθελε τον Νικ Καλάθη

Ο Ολυμπιακός και η… στοιχειωμένη Μόσχα (vids)

Μαρτίνεθ: «Η Ζαλγκίρις βιντεοσκοπούσε την προπόνηση μας»

Exit mobile version