ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Εχει δικαίωμα να πάρει παίκτη αντί του Τζόουνς

Ποιά είναι τα δεδομένα στον "Δικέφαλο του Βορρά" μετά τον τραυματισμό του Τζαμάλ Τζόουνς σε ό,τι αφορά ενίσχυση σε BCL και Basket League

Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζαμάλ Τζόουνς που υποχρεώνει τον παίκτη του ΠΑΟΚ να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο κάτι που θα τον αφήσει 4 μήνες εκτός δράσης, το ερώτημα είναι ένα: Εχει δικαίωμα να πάρει ο ΠΑΟΚ αντικαταστάτη του Αμερικανού;

Σε ό,τι αφορά στην Basket League τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και ο ΠΑΟΚ φυσικά και μπορεί να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζαμάλ Τζόουνς. Κι αυτό μπορεί να το κάνει πριν την έναρξη των πλέι οφ της Basket League.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι με βάση τον Κανονισμό Πρωταθλήματος κάθε ομάδα θα πρέπει να ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με τον ίδιο αριθμό ξένων που είχε όταν άρχισε. Αλλιώς θα πληρώσει πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ για κάθε λιγότερη θέση. Πάμε παρακάτω όμως.

Σε ότι αφορά το Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ έχει το δικαίωμα για… 5-6 ώρες ακόμα να πάρει παίκτη (την Τρίτη 5/3 αγωνίζεται με την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ στη φάση των “16¨), κάτι που σημαίνει ότι θεωρητικά και πρακτικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν προλαβαίνει, εκτός αν έχουν αποφασίσει για κάποια… έκπληξη της τελευταίας στιγμής κάτι που όμως δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό.

 

Exit mobile version