Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ. Ο 23χρονος γκαρντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν αρχίσει προετοιμασία

O Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ έφτασε στην Θεσσαλονίκη. Γίνεται έτσι ο πρώτος ξένος του ΠΑΟΚ που φτάνει στη… βάση του.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους παίκτες του καθώς θα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (18/8) και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ελάιζα είναι ο μικρός αδερφός του Ναζ Μήτρου- Λονγκ. Ακόμα δεν έχει την ελληνική υπηκοότητα αν και η μητέρα του κατάγεται από την Ελλάδα. Προς το παρόν τουλάχιστον αγωνίζεται ως Καναδός.

Είναι ο πρώτος ξένος παίκτης του ΠΑΟΚ που φτάνει στη Θεσσαλονίκη. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

«Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και επίσης, μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την καριέρα μου από μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Μήτρου- Λονγκ. Και πρόσθεσε

«Είμαι ρούκι, θα πρέπει να μάθω αρκετά πράγματα, αλλά είναι καλό που θα είμαι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσω να βοηθήσω και να γίνω μέρος της ιστορίας της νέας μου ομάδας».