ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Γεμάτο το απουσιολόγια του Λυκογιάννη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην Πάτρα και ο Άρης Λυκογιάννης είχε γεμάτο το απουσιολόγιο του στη σημερινή προπόνηση.

Βλάντο Γιάνκοβιτς- ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα ενόψει Απόλλωνα με τελευταίο αυτό του Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί θλάση.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το παιχνίδι με τους Πατρινούς.

Από εκεί και πέρα ο Κάρτερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Ενώ εκτός ήταν και οι Νίκος Καμαριανός και Μάλκολμ Γκρίφιν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει: 

«Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar στην Πάτρα, συνεχίζεται και τα προβλήματα δυστυχώς δεν έλειψαν ούτε σήμερα. Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με τον κόουτς Λυκογιάννη να έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς…

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο 31χρονος φόργουορντ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Καμαριανός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Η κατάσταση του Malcolm Griffin παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Josh Carter υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής από τον νευροχειρούργο κ.Νάσο Κοντόπουλο και τον γιατρό της ομάδας μας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Τις επόμενες ημέρες ο Josh Carter θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Το πρωί της Παρασκευής (3/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠAΟΚ mateco, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πάτρα».

Exit mobile version