ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ για Γκος: «Είμαστε περήφανοι» (pic)

Ο Φιλ Γκος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον υπηρετεί το μπάσκετ από άλλο πόστο. Ο Αμερικανός είναι assistant στην αναπτυξιακή ομάδα των Γουίζαρντς και ο ΠΑΟΚ μέσα από τα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην παίκτη του.  Ο Γκος είναι και επίσημα μέλος του προπονητικού team των Capital City Go-Go,...

ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Φιλ Γκος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και πλέον υπηρετεί το μπάσκετ από άλλο πόστο. Ο Αμερικανός είναι assistant στην αναπτυξιακή ομάδα των Γουίζαρντς και ο ΠΑΟΚ μέσα από τα social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρώην παίκτη του. 

Ο Γκος είναι και επίσημα μέλος του προπονητικού team των Capital City Go-Go, που αγωνίζεται στην G-League και ο “Δικέφαλος” του Βορρά μέσα από τους επίσημους του λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης έστειλε τα συγχαρητήρια του στον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον Φιλ Γκος και αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ως βοηθός προπονητή στους Capital City Go-Go στη G- League τη θυγατρική ομάδα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς. Ότι καλύτερο Φιλ! Ήταν τιμή μας να σε έχουμε στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας σου!».

Exit mobile version