ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με απουσίες, αλλά και νέο πρόσωπο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης μετά από το πολυήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Άρης Λυκογιάννης στους Θεσσαλονικείς.  Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα της Basket League με τη Λάρισα και το απουσιολόγιο του Λυκογιάννη δεν ήταν λευκό. Μάλιστα στην προπόνηση συμμετείχε και ο Τζος Κάρτερ που έφτασε...

ΠΑΟΚ- Κάρτερ
ΠΑΟΚ- Κάρτερ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σε ρυθμούς προπόνησης μετά από το πολυήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Άρης Λυκογιάννης στους Θεσσαλονικείς. 

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα της Basket League με τη Λάρισα και το απουσιολόγιο του Λυκογιάννη δεν ήταν λευκό. Μάλιστα στην προπόνηση συμμετείχε και ο Τζος Κάρτερ που έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα της Παρασκευής (19/2).

Φυσικά Απουσίαζαν οι τρεις Έλληνες διεθνείς (Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης), ο Μάλκολμ που επιστρέφει τη Δευτέρα από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με άδεια της ομάδας και ο τραυματίας Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση.

Με δεδομένες τις απουσίες στη front line της ομάδας, στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει και ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» θα βρεθούν στο ΠΑΟΚ Sports Arena το Σάββατο για να συνεχιστεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Exit mobile version