ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Σήμερα έρχεται ο Ουίλιαμς, αύριο ο Ρετ

Ο ΠΑΟΚ σε λίγη ώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη (20:40) το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, ενώ αύριο (23/1) θα έρθει ο Εμ Τζέι Ρετ.  Ενώ ήταν προγραμματισμένο οι δύο παίκτες να έρθουν μαζί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, μέσω Κωνσταντινούπολης, ο Εμ Τζέι Ρετ είχε πρόβλημα στην πρώτη του πτήση κι έτσι αναγκάστηκε να...

Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ σε λίγη ώρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη (20:40) το νέο του μεταγραφικό απόκτημα Τζακόρεϊ Ουίλιαμς, ενώ αύριο (23/1) θα έρθει ο Εμ Τζέι Ρετ. 

Ενώ ήταν προγραμματισμένο οι δύο παίκτες να έρθουν μαζί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, μέσω Κωνσταντινούπολης, ο Εμ Τζέι Ρετ είχε πρόβλημα στην πρώτη του πτήση κι έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμα του και θα αφιχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1).

Διαβάστε επίσης: Τζακόρει Ουίλιαμς: Ένοχος κατά λάθος

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τους νέους παίκτες σε… δύο δόσεις, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να θέλει να τους εντάξει άμεσα σε ρυθμό προπονήσεων.

Η εβδομάδα που ακολουθεί για τον “δικέφαλο” του Βορρά είναι ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς την προσεχή Δευτέρα (27/1, 19:30) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την Basket League και την Τετάρτη (29/1, 19:30).

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version