ΠΑΟΚ BC

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει την Παρασκευή του Κάρτερ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Περιστέρι (11/4) και η αγωνία για τον Τζος Κάρτερ. Αμερικανός παίκτης έκανε και σήμερα (8/4) μόνο ατομικό και αύριο θα φανεί μια και καλή αν έχει ελπίδες να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς. Ο Τζος Κάρτερ είχε υποστεί υποστεί διάταση...

ΠΑΟΚ- Κάρτερ
ΠΑΟΚ- Κάρτερ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Περιστέρι (11/4) και η αγωνία για τον Τζος Κάρτερ.

Αμερικανός παίκτης έκανε και σήμερα (8/4) μόνο ατομικό και αύριο θα φανεί μια και καλή αν έχει ελπίδες να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς.

Ο Τζος Κάρτερ είχε υποστεί υποστεί διάταση δικεφάλου μηριαίου δεξιού κάτω άκρου στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό και ειναι στα πιτς από τότε και έκανε και πάλι μόνο ατομικό και σήμερα.

Ατομικό έκαναν και οι Γιώργος Τσαλμπούρης, Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ και Αναγνώστης Παπασάβογλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση της ομάδας:

«Με τον Τζος Κάρτερ να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να δοκιμάσει στην προπόνηση της Παρασκευής (9/4), οπότε και θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις πιθανότητες συμμετοχής του στο παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση το αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Γιώργος Τσαλμπούρης, Ελάιζα Μήτρου- Λονγκ και Αναγνώστης Παπασάβογλου».

Exit mobile version