Μανωλόπουλος

Την πρώτη του προπόνηση στο Περιστέρι έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (8/2) ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που αντικατέστησε τον Αργύρη Πεδουλάκη

Την πρώτη του προπόνηση στο Περιστέρι έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (8/2) ο νέος κόουτς της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί κι επίσημα διάδοχος του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Μανωλόπουλος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια καθώς από το Περιστέρι άρχισε την προπονητική του καριέρα όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Συγκεκριμένα ήταν ασίσταντ κόουτς στην ομάδα που αγωνίστηκε στην Α2 Κατηγορία, την περίοδο 2004-2005. Συγκεκριμένα ήταν συνεργάτης του Νίκου Καραγιάννη ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία με το Περιστέρι. Το ανέβασε τρεις κατηγορίες. Συγκεκριμένα την περίοδο 2008-2009 στην Basket League, την περίοδο 2016-2017 στην Β’Εθνική και την σεζόν 2017-2018 στην Basket League.

Μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ (91-59) το Περιστέρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης χώρισαν τους δρόμους τους.  Σε μια απόφαση ιστορική με δεδομένο ότι στην πολυετή διαδρομή του Πεδουλάκη στο Περιστέρι ουδείς διανοήθηκε να τον αμφισβητήσει. Ήταν η πρώτη φορά που ο έμπειρος προπονητής έφευγε στη διάρκεια της χρονιάς από τη συγκεκριμένη ομάδα με την οποία είχε… τέσσερις θητείες.

O Μανωλόπουλος αμέσως έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει τη δουλειά και την πήρε αμέσως. Πλέον μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχει και περισσότερο χρόνο για να δουλέψει την ομάδα.

Δείτε τις πρώτες στιγμές του Μανωλόπουλου στο κλειστό του Περιστερίου.