ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Μανωλόπουλος: «Μείναμε στο τέλος από δυνάμεις»

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και απρόοπτα όπως αυτά των Καράμπελα και Γκουτιέρες.  Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους συνεργάτες μου. Αυτό...

Μανωλόπουλος- Περιστέρι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και απρόοπτα όπως αυτά των Καράμπελα και Γκουτιέρες. 

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και τους συνεργάτες μου. Αυτό που θέλουμε είναι να παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο. Σήμερα το καταφέραμε, να παίξουμε σκληρά και να δώσουμε το 100% της ενέργειάς μας. Χάσαμε τον Γκουτιέρες, ο Καράμπελας χτύπησε στη προθέρμανση, ο Γούνταρντ ήταν με μισή προπόνηση, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Αν και παίξαμε καλά μείναμε στο τέλος από δυνάμεις».

 

Exit mobile version