ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο Πεδουλάκης, ο Μάντζαρης και το οικονομικό «φρένο»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει τον Βαγγέλη Μάντζαρη αντί του Χάροου που αντικατέστησε τον Γκάντι. Πως έχουν τα δεδομένα και με τον Προμηθέα;

Πεδουλάκης
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμεί την επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη στο Περιστέρι. Εκεί όπου μεγάλωσε κι αγωνίστηκε μέχρι το 2011 όταν και «μετακόμισε» στον Ολυμπιακό. Μπορεί να γίνει; Δεν αποκλείεται… Όμως, πως έχουν μέχρι τώρα τα δεδομένα;

Ο Πεδουλάκης ζήτησε τον Μάντζαρη αλλά από το Περιστέρι, προς το παρόν τουλάχιστον, μπήκε… φρένο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα πληρώνει πλέον περισσότερα χρήματα σε προπονητή (απ’ ότι με τον Παπανικολόπουλο). Ταυτόχρονα αποδέσμευσε και αποζημίωσε παίκτες όπως ο Μαυροκεφαλίδης (με πολλά χρήματα μάλιστα), ο Γκάντι και ο Άρλετζ. Έφερε νέους παίκτες που βέβαια… πληρώνει, όπως ο Μπουρούσης, ο Χάροου και ο Κρόκετ.

Όλα αυτά, αν τα συνυπολογίσετε, βγάζουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό με το οποίο έχει επιβαρυνθεί το ταμείο του Περιστερίου. Και είναι μια ομάδα η οποία εδώ και χρόνια έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της και αποτελεί παράδειγμα νοικοκυρεμένης εταιρείας. Και φυσικά κανείς δε θέλει να… τιναχτεί στον αέρα, όλο αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο και χρήμα.

Σε ό,τι αφορά στον Μάντζαρη… Ο διεθνής γκαρντ κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος (έκανε και triple double πρόσφατα στην Λιουμπλιάνα) και έχει ένα μικρό buyout (10 χιλιάδες ευρώ) προκειμένου να αποχωρήσει. Έχει υπογράψει τρίμηνο συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας το οποίο εκπνέει στις 10 Ιανουαρίου. Τότε θα είναι ελεύθερος.

Βέβαια εδώ υπάρχει ένα ακόμα παράξενο. Ότι αν τελικά το Περιστέρι και ο Μάντζαρης προχωρήσουν σε συμφωνία, τότε το πιθανότερο είναι να αντικατασταθεί ο… Ράιαν Χάροου. Ο παίκτης δηλαδή τον οποίο επέλεξε ο Πεδουλάκης ώστε να αντικαταστήσει τον Αμπντούλ Γκάντι. Μάλιστα αυτή η απόφαση είχε προκαλέσει αρκετές απορίες, με δεδομένο ότι ο Γκάντι είναι ιδιαίτερα ποιοτικός παίκτης και είχε παίξει πολύ καλά στο Περιστέρι.

 

Exit mobile version