Περιστέρι

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για τη σειρά των πλέι οφ της Basket League με τον Προμηθέα και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τρεις παίκτες του να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.  Τα πλέι οφ για το Περιστέρι θα αρχίσουν την Πάτρα την Τετάρτη (12/5) κόντρα στον Προμηθέα. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά από την ματαίωση του φιλικού με την ΑΕΚ...

Το Περιστέρι προετοιμάζεται για τη σειρά των πλέι οφ της Basket League με τον Προμηθέα και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε τρεις παίκτες του να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. 

Τα πλέι οφ για το Περιστέρι θα αρχίσουν την Πάτρα την Τετάρτη (12/5) κόντρα στον Προμηθέα. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά από την ματαίωση του φιλικού με την ΑΕΚ στην προπόνηση του Σαββάτου έδωσε έμφαση στην τακτική.

Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε στην διάθεση του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (έχει πρόβλημα στον καρπό), το Χρήστο Σαλούστρο (έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από ένα χτύπημα που δέχθηκε την παραμονή του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) και το Γάϊο Σκορδίλη (μέση) Οι τρεις παίκτες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τεστ Covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου, ακολουθώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.