ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Δικός του ο Γιάννης Αθηναίου

Παίκτης του Περιστερίου θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία έμεινε εκτός εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού του στη διάρκεια του τουρνουά «Ακρόπολις» τον Αύγουστο του 2019, επιστρέφει γεμάτος κίνητρο. Ο Γιάννης Αθηναίου θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Περιστερίου και θα προσθέσει ποιότητα κι...

Γιάννης Αθηναίου
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παίκτης του Περιστερίου θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Αθηναίου. Ο έμπειρος γκαρντ, μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν στην οποία έμεινε εκτός εξαιτίας του σοβαρότατου τραυματισμού του στη διάρκεια του τουρνουά «Ακρόπολις» τον Αύγουστο του 2019, επιστρέφει γεμάτος κίνητρο.

Ο Γιάννης Αθηναίου θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Περιστερίου και θα προσθέσει ποιότητα κι εμπειρία στην ομάδα. Άλλωστε οι Περιστεριώτες έχουν μια πολύ καλή βάση από ποιοτικούς Έλληνες παίκτες και κινούνται προσεκτικά και μεθοδευμένα στην αγορά.

Το Περιστέρι θα είναι η 12η ομάδα στην καριέρα του 32χρονου γκαρντ. Προηγήθηκαν ο Ηλυσιακός, ο Πανιώνιος, ο ΚΑΟΔ, ο Άρης, η Αρμάνι Μιλάνο, η Εσκισεχίρ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η Φος Προβάνς και ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα σε Πανιώνιο και Άρη κατέγραψε και από μια επιστροφή!

Exit mobile version