ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Έτοιμο να πετάξει ψηλά στο BCL

Το Περιστέρι είναι έτοιμο για την πρώτη πρόκληση της σεζόν στο Basketball Champions League κόντρα στην Ρίτας στο Βίλνιους (19:30, ΕΡΤ 3). Το Περιστέρι βρίσκεται στο 5ο γκρουπ μαζί με την Ρίτας, την Στρασμπούρ και την Ρίγα. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στην πρεμιέρα του BCL έχει γεμάτο απουσιολόγιο, μιας και στο Βίλνιους δεν ταξίδεψε ο Λουκάς...

Περιστέρι- BCL
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Περιστέρι είναι έτοιμο για την πρώτη πρόκληση της σεζόν στο Basketball Champions League κόντρα στην Ρίτας στο Βίλνιους (19:30, ΕΡΤ 3).

Το Περιστέρι βρίσκεται στο 5ο γκρουπ μαζί με την Ρίτας, την Στρασμπούρ και την Ρίγα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στην πρεμιέρα του BCL έχει γεμάτο απουσιολόγιο, μιας και στο Βίλνιους δεν ταξίδεψε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για προσωπικούς λόγους και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε και στην πρεμιέρα της Basket League.

O άμεσος συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, Αλέξανδρος Βελισσαράκος δήλωσε για τον αποψινό αντίπαλο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων: «Εν αναμονή της πρεμιέρας του BCL είμαστε ανυπόμονοι να μπούμε στο γήπεδο και να αγωνιστούμε.

Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το λιθουανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η αγωνιστική».

Exit mobile version