ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: «Κλείνει» και ο Κατσίβελης

Στο Περιστέρι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με αρκετές ομάδες στην Basket League. Είναι «νοικοκυρεμένη» ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά πως θα κινηθεί και για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει με μεθοδικές ενέργειες στην ενίσχυση του ρόστερ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, στο Περιστέρι θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Δημήτρη Κατσίβελη....

Κατσίβελης- Περιστέρι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο Περιστέρι έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα συγκριτικά με αρκετές ομάδες στην Basket League. Είναι «νοικοκυρεμένη» ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά πως θα κινηθεί και για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει με μεθοδικές ενέργειες στην ενίσχυση του ρόστερ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, στο Περιστέρι θα ολοκληρώσουν τη συμφωνία με τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο οποίος θα μεταπηδήσει από τον Προμηθέα στους «Πρίγκηπες της Δυτικής όχθης» για να συνεχίσει την καριέρα του.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παίκτης του Περιστερίου, όταν λύσει τη συνεργασία του με τον Προμηθέα, θα είναι και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Η επισημοποίηση του «διαζυγίου» με την ομάδα της Πάτρας, αυτομάτως θα τον φέρει στο Περιστέρι και η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Exit mobile version