ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Με ειδική μάσκα ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στις προπονήσεις με το Περιστέρι και είναι κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά ως... μασκοφόρος. 

Μπουρούσης- Περιστέρι
Μπουρούσης- Περιστέρι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε στις προπονήσεις με το Περιστέρι και είναι κανονικά στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά ως… μασκοφόρος. 

Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη πριν από μερικές μέρες στην προπόνηση με το Περιστέρι και την σήμερα (18/2) επέστρεψε στις προπονήσεις, φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα.

Ο έμπειρος σέντερ ξεκίνησε να προπονείται ακολουθώντας ένα μέρος του προγράμματος και κάνοντας στην συνέχεια ατομικό και σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμος με την επανέναρξη της Basket League.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του και το Σάββατο (20/2, 14:00) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας τους.

Τέλος, όπως ενημέρωσε το Περιστέρι, όλα τα τεστ κορονοϊού ήταν αρνητικά στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους».

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την προπόνηση:

Exit mobile version