ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Περιστέρι: Τα τυπικά απομένουν με Πέτεγουεϊ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Τέραν Πέτεγουεϊ και πλέον απομένουν τα τυπικά για τον ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Περιστέρι. Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και μετά από την ανανέωση του Στίβεν Γκρέι, για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportime, πλέον θέλει να...

Περιστέρι- Τέραν Πέτεγουεϊ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Τέραν Πέτεγουεϊ και πλέον απομένουν τα τυπικά για τον ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Περιστέρι.

Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν και μετά από την ανανέωση του Στίβεν Γκρέι, για την οποία σας είχε ενημερώσει το Sportime, πλέον θέλει να κλείσει και την υπόθεση του Πέτεγουεϊ.

Ο Τέραν Πέτεγουεϊ (27χρ.- 1.98μ.), που πριν από δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ,  είχε απασχολήσει το Περιστέρι στο παρελθόν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες και όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα του Περιστερίου.

Ο Αμερικανός που παίζει στο «3» και στο «2», μετά τον ΠΑΟΚ μετακόμισε στην Ιταλία για την Σάσαρι και το 2019 πήρε μεταγραφή για την Πιστόρια.

Exit mobile version