ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολωνία – Γαλλία: Έπος στο Twitter: «Πότε πήγαμε στο 1996;»

Η σαρωτική εμφάνιση της Γαλλίας επί της Πολωνίας «πυροδότησε» επικά σχόλια στο Twitter, μέχρι και για το 73-38 στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Πολωνία - Γαλλία: Η σαρωτική εμφάνιση της Γαλλίας «πυροδότησε» επικά σχόλια στο Twitter, μέχρι και για το 73-38 στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολωνία – Γαλλία: Η Γαλλία διέλυσε την Πολωνία με 95-54, και πέρασε «αέρα» στον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2022. Η άνετη νίκη και η τεράστια διαφορά με την οποία έληξε ο πρώτος ημιτελικός έβαλε «φωτιά» στο Twitter με τα σχόλια να είναι από περιπαικτικά έως «καυστικά» για τους Πολωνούς.

Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν ακόμη και το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το 1996 το οποίο είχε λήξει διαφορά 35 πόντων υπέρ των Πειραιωτών και συγκεκριμένα με 73-38.

Με το παιχνίδι να εξελίσσεται κάποιος χρήστης της πλατφόρμα αναρωτήθηκε αν το σκορ αυτό κινδυνεύει να ξεπεραστεί από την Εθνική Γαλλίας.

Τελικά οι Γάλλοι επικράτησαν με +41 πόντους, ενώ κάποια στιγμή το σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο, είχε διαμορφωθεί στο 73-38 κατά… στανική σύμπτωση!

Πολωνία – Γαλλία: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια 

Exit mobile version