ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Μαχάλμπασιτς: «Να κρατήσουμε χαμηλά τον Προμηθέα»

Η Όλντενμπουργκ υποδέχεται την Τρίτη (3/3, 21:00) τον Προμηθέα για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 του Eurocup και… καίγεται για τη νίκη. Τι δήλωσε ο ηγέτης των Γερμανών, Ρασίντ Μαχάλμπασιτς.  Φυσικά και ο Προμηθέας θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και την είσοδο του στα προημιτελικά. Όμως η ομάδα...

Ρασίντ Μαχάλμπασιτς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Όλντενμπουργκ υποδέχεται την Τρίτη (3/3, 21:00) τον Προμηθέα για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 του Eurocup και… καίγεται για τη νίκη. Τι δήλωσε ο ηγέτης των Γερμανών, Ρασίντ Μαχάλμπασιτς. 

Φυσικά και ο Προμηθέας θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου και την είσοδο του στα προημιτελικά. Όμως η ομάδα του Μάκη Γιατρά μπορεί και με ήττα μέχρι 11 πόντους να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το μεγάλο αστέρι της Όλντενμπουργκ, Ρασίντ Μαχάλμπασιτς δήλωσε για αυτό το παιχνίδι: «Όλα κρίνονται σε ένα ματς. Είναι τόσο απλό. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να περάσουμε στα προημιτελικά. Πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αυτό χρειαζόμαστε. Η ενέργεια από τις κερκίδες και το φανταστικό μας κοινό μπορεί να κρατήσει χαμηλά μια δυνατή ομάδα σαν τον Προμηθέα».

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Ντρίγεντσιτς, τόνισε για το παιχνίδι με την ομάδα του Μάκη Γιατρά: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για μας και τον Προμηθέα. Το δικό μας μειονέκτημα είναι πως είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση. Ελπίζουμε οι φίλαθλοί μας να είναι ο έκτος παίκτης μας και να μας δώσουν ώθηση με την ενέργειά τους».

Exit mobile version