ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας: Με έξι άνδρες και τέσσερις νέους στην Ισπανία!

Ο αποδεκατισμένος Προμηθέας αναχώρησε για την Ισπανία και τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το Eurocup με δέκα ετοιμοπόλεμους παίκτες, αφού η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει… χτυπηθεί από τον κορονοϊό. Η Euroleague του Μπερτομέου ουσιαστικά ανάγκασε τους Πατρινούς να κάνουν το ταξίδι για το ματς με την Γκραν Κανάρια παρά το γεγονός πως...

Προμηθέας
Προμηθέας
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο αποδεκατισμένος Προμηθέας αναχώρησε για την Ισπανία και τον αγώνα με την Γκραν Κανάρια για το Eurocup με δέκα ετοιμοπόλεμους παίκτες, αφού η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει… χτυπηθεί από τον κορονοϊό.

Η Euroleague του Μπερτομέου ουσιαστικά ανάγκασε τους Πατρινούς να κάνουν το ταξίδι για το ματς με την Γκραν Κανάρια παρά το γεγονός πως ο Προμηθέας οριακά συμπληρώνει δεκάδα με τέσσερις νέους στην αποστολή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Μπουρλάκης:  Κύριε Μεσίνα, δεν είναι η Euroleague ΟΛΟ το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Στη διάθεση του Γιατρά βρίσκονται οι Τανούλης, Μπαζίνας και Βασιλείου, οι οποίοι είναι νεαροί και δεν έχουν παραστάσεις από αυτό το επίπεδο ενώ στη δεκάδα συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που τελευταία έχει… μονιμοποιηθεί.

Οι έξι βασικοί, που αναμένεται να μην πάρουν «ανάσα» στο ματς είναι οι Μάντζαρης, Λούντζης, Μίλερ, Ραντίσεβιτς, Αγκμπελέσε και Φαγιέ.

Στην Ισπανία δεν ταξίδεψαν οι Τζέιμς, Αγραβάνης, Γκάρετ, Γιαννόπουλος και Χριστοδούλου.

Exit mobile version