ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας Πάτρας: Παίρνει τον Μπόγρη

Ο Προμηθέας Πάτρας προχώρησε σε μια σημαντική ενίσχυση, καθώς ο Γιώργος Μπόγρης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Μάκη Γιατρά, μιας και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Ο Γιώργος Μπόγρης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για τα επόμενα τρία, την ομάδα του...

Προμηθέας Πάτρας- Γιώργος Μπόγρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Προμηθέας Πάτρας προχώρησε σε μια σημαντική ενίσχυση, καθώς ο Γιώργος Μπόγρης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Μάκη Γιατρά, μιας και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Ο Γιώργος Μπόγρης μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για τα επόμενα τρία, την ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Ο Έλληνας σέντερ έπειτα από δύο χρόνια στον Πειραιά δεν δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Basket League, για λογαριασμό των Πατρινών όμως.

Ο Προμηθέας Πάτρας έδωσε τα χέρια με τον Μπόγρη και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών, με την Έλληνα διεθνή σέντερ να γίνεται κάτοικος της αχαϊκής πόλης.

Ο Προμηθέας προετοιμάζεται για την παρθενική του σεζόν στο Eurocup και θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος, καθώς η φετινή διοργάνωση και ειδικά ο όμιλος των Πατρινών είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Ο Μάκης Γιατρής βρήκε τον παίκτη που έψαχνε για να καλύψει το κενό στο «5» στο πρόσωπο του Μπόγρη, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη γραμμή των ψηλών του.

 

 

Exit mobile version