ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Προμηθέας: Σειρά παίρνει ο Τζεράι Γκραντ

Ο Προμηθέας θέλει να κλείσει τα ανοιχτά ζητήματα που έχει και ο επόμενος παίκτης που πιθανότατα θα ανακοινωθεί είναι ο Τζεράι Γκραντ.

Τζεράι Γκραντ- Προμηθέας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Προμηθέας θέλει να κλείσει τα ανοιχτά ζητήματα που έχει και ο επόμενος παίκτης που πιθανότατα θα ανακοινωθεί είναι ο Τζεράι Γκραντ.

Ο Τζεράι Γκραντ ήταν εγγύηση για τους Πατρινούς στη ρακέτα και είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα το να καταφέρει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Και πιθανότητα θα είναι ο παίκτης που θα ανακοινωθεί από την Αχαϊκή ομάδα το προσεχές διάστημα.

Η ομάδα του Λουίς Κασιμίρο βρίσκεται σε επαφές με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο και οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Στον ελληνικό κορμό, ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει συμβόλαιο και είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην Πάτρα.

Ακόμη υπάρχουν επαφές και με τον Νίκο Γκίκα, αλλά και τον Λίνο Χρυσικόπουλο. Παράλληλα ο Προμηθέας αναμένεται να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Χάρη Γιαννόπουλο.

Είναι ένας πολύ ποιοτικός κι έμπειρος γηγενής παίκτης, με το χάρισμα του σουτ να τον διακρίνει. Δεν υπάρχουν και πολλοί σαν τον Γιαννόπουλο (συμπεριλαμβανομένου και του άριστου χαρακτήρα του). Kαι στον Προμηθέα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιστέρι: Ανακοινώθηκε ο Μωραΐτης

Ο Παναθηναϊκός έκανε «σαπουνόπερα» μια υπόθεση που δεν είχε πλεονέκτημα

Exit mobile version